Verslag van de bekerwedstrijd Zeeburgia 13-2 – Fortius 13-1 op zaterdag 1 september 2018

Het Team 13-1 is vorig jaar kampioen geworden onder de bezielende leiding van Jordinho. Maar er staat nu een ander team met allemaal nieuwe spelers op twee na. Hoe zal het gaan?

Vandaag de eerste wedstrijd voor de beker tegen Zeeburgia 13-2, bij de buren, dus een ‘makkie’ om naar de wedstrijd te gaan kijken, ook al omdat ik vlakbij woon. Het was trouwens geweldig voetbalweer!
Ik vond het een leuke wedstrijd, Fortius was sterker, al ging het in het begin gelijk op en wilde het eerste doelpunt maar niet vallen. Tot vlak voor rust, toen Fortius eindelijk de 0-1 scoorde.

Na de rust ging Fortius beter spelen en had Zeeburgia geen schijn van kans meer. Al snel werd het 0-2, 0-3 en 0-4. Er werd gescoord door Joshua 1x, Jerrelino 2x en Jay 1x . Maar ook onze keeper deed het uitstekend.

Een lekkere opsteker, zo’n eerste gewonnen wedstrijd. Volgende week thuis tegen IVV, ook weer voor de beker. Gefeliciteerd, jongens. Ik heb genoten van jullie prima spel.