De zondag Fortius 1 makkelijk langs Oosthuizen

Om te voetballen konden de weersomstandigheden niet beter zijn op deze zonnige ‘voorjaarsdag’ in februari. De spelers van Fortius 1 gingen er dan ook, na de lunch in de kantine, flink tegenaan. Het bleek al meteen dat Fortius veel sterker was dan Oosthuizen, dat 11e staat op de ranglijst en dus een makkelijke tegenstander zou moeten zijn, maar je moet het nog wel even waarmaken. Gelukkig was dat laatste het geval en liet het eerste doelpunt niet lang op zich wachten. Na ruim een kwartier was daar Maroune met de eerste treffer.

Fortius had dus een makkie aan Oosthuizen, maar bij de rust was het nog steeds 1-0.
De Fortiusaanhangers wilden natuurlijk meer en ze werden gelukkig  in de tweede helft op hun wenken bediend. Rachid scoorde de 2-0 en daarna ging het snel. Maroune maakte nog een doelpunt, terwijl David er 4-0 van maakte.
De punten zijn hard nodig om mee te blijven doen voor het kampioenschap, al won Ilpendam ook, bij buurman T.O.G., waardoor het spannend blijft, maar Fortius doet nog volop mee.

Een leuke wedstrijd om naar te kijken met een paar prachtige doelpunten.