Beste JOGA Fortius spelers, trainers, supporters en familie,

Allereerst hopen wij dat iedereen dit bericht in goede gezondheid ontvangt. We weten dat iedereen er naar uit kijkt om zo snel mogelijk weer terug het veld op te gaan om te gaan trainen. Wij zijn er druk mee bezig om het e.e.a. te realiseren. Daarnaast hebben wij een nieuwsbericht voor jullie!

SAMENWERKING JOGA FORTIUS & DREAM TEAM ACADEMY
Wij zijn erg verheugd om jullie te kunnen vertellen dat wij Dream Team Academy verwelkomen in onze JOGA Fortius familie. Dream Team Academy is een academie uit Amsterdam van hoog niveau dat al veel spelers heeft opgeleid voor verschillende BVO’s zoals Ajax, AZ, FC Utrecht, PSV en FC Volendam.

Wij verwelkomen Dream Team Academy, hun Hoofd Jeugdopleiding Orson Naarendorp, alle DTA spelers en trainers om aan te sluiten bij onze gezamenlijke jeugdopleiding.

Dit is een uitgelezen mogelijkheid om onze jeugd op het hoogste niveau te brengen en de grootste talenten uit de regio Amsterdam verder te ontwikkelen. We kijken uit naar deze ontwikkeling binnen onze club en hopen hiermee onze huidige JOGA Fortius spelers en families iets extra’s te kunnen bieden.

We zullen op korte termijn communiceren wat dit in de praktijk zal inhouden. We zullen talentendagen organiseren zodat
de spelers zichzelf kunnen laten zien aan de trainers. Ook willen we snel weer gaan starten met de trainingen voor de O9 t/m O12 spelers.

V.l.n.r.: Orson, Kephern en Kick

Thank you,
Kephern Fuller
JOGA Fortius